24 Ocak 2013 Perşembe

Off Road Jant


jant
Off Road Jant

Sevgili Off Road Aksesuar sitesi okuyucularım, bu blogumda sizlere off road jant hakkında bildiklerimi aktarmaya çalışacağım. Kullandığımız, off road amaçlı kullandığımız jantların neredeyse tamamı, imalatçıları tarafından aslında aracın çoğunlukla asfalt şartlarında kullanılacağı düşünülerek imal edilmiştir. Bizim off road için kullanmamıza özel off road jant neredeyse yok gibidir. Aslında off road lastik imalatçısı olan ABD kökenli Interco Tire firması bu açığı farketmiş ve off road jant satışına başlamıştır.
Huma Oto deneme amaçlı küçük bir miktar off road jant siparişini geçmiştir, önümüzdeki hafta gümrükten çekilip stoğa girişi yapılacaktır, eğer tutarsa çok daha yüksek adetlerde sipariş verecektir. Yukarıdaki fotoda getirtilecek jantlardan örnek görüyorsunuz. Bu jantların ana özellikleri nedir diye saymak istersek eğer;
  • Dünyada ilk off road amaçlı tasarlanmış janttır.
  • Bijon somunlarına erişim kolaydır
  • Yapışkan çamuru temizleme özelliği vardır.
  • İki subap bulunur, biri çamur içerisindeyken diğeri dışarıdadır.
  • Paslanmaya karşı özel boyalıdır
Yukarıdakilerin yanında sayısız farklı daha başka özelliği bulunmaktadır, kullandıkça yararlarını anlayacağımızı umuyorum.
Değerli off road sever dostlarım, bu yazımda henüz deneme fırsatı bulamadığım bir üründen, off road jant konusundan bahsetmeye çalıştım,  ürün gelince deneyeceğim ve ilk fırsatta görüşlerimi tekrar kaleme alacağım. Umarım bu yazım çok dolu olmasada en azından yeni bir ürünün varlığını haber vermek açısından yaralı olmuştur.
Daha fazla bilgi isterseniz eğer, orijinal sitesini inceleyebilirsiniz BirdDog.
Bol çamurlu, off road dolu günler dilerim, kalın sağlıcakla.
Hasan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder