30 Ocak 2013 Çarşamba

Off Road Nedir ?


off road nedir
Off Road

Değerli Off Road severler, bu sorunun cevabını farklı platformlarda bulabilirsiniz, herkes farklı anlatımlarda bulunmuş, bu blogta bizce off road nedir, onu anlatmaya çalışacağız.
Bizce off road, binek otomobillere yol olarak özel düzenlenmemiş yerlerde 4x4 araçlarla gidilen her yerde yapılan off road'dur. Biz off road'u sınıflandırmıyoruz, kimsenin yaptığından daha iyi off road yaptığımızı iddia etmiyoruz, bizim amacımız bu eğlenceli hobinin tadını çıkartmak, birbirimizle veya başkaları ile yarışmak değil.
Bizim off road anlayışımız budur, başkalarının off road anlayışına da saygı duyarız, ama lütfen sizler de bizim off road anlayışımıza saygı duyunuz. Biz bu sporu eğlence amaçlı görüyoruz, kendimize hırs yapmıyoruz, her seferinde bir sonraki etkinliğimizde nasıl daha fazla eğleniriz diye planlar yapıyoruz.
Yukarıdaki düşüncelerimiz kabul görmüş olmalıki tüm Türkiye'den üyelerimiz olduğu gibi yurtdışından da üyelerimiz var, örnek vermek gerekirse, Bulgaristan, İran, BAE, Almanya, İngiltere ve hemen aklımıza gelmeyen farklı ülkelerden takip ediliyoruz, bazıları aynı zamanda forumumuzda oldukça faal, bazısı sadece takip etmekle yetiniyor.
Evet arkadaşlar, bir sonraki off road etkinliğimiz ne zaman :) Hazırlıklara başlayalım hemen :), işte bizim için sihirli sözcükler bunlar, bir sonraki ne zaman, nerede. Bizim için önemli olan birarada olmak, gerisi çok önemli değil.
Sevgili Off Road sever arkadaşlarım, bu blogta off road nedir kendimce anlatmaya çalıştım, umarım yararlı bir yazı olmuştur.
Kalın sağlıcakla.
Hasan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder