28 Ocak 2013 Pazartesi

Off Road Kamp Malzemeleri



off road kamp malzemeleri
Kamp Malzemeleri
Değerli Off Road Aksesuar sitesi okuyucularım, bu blogumda sizlere off road kamp malzemeleri hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. İşin içerisinde off road olunca ister istemez kamp da oluyor, kamp bir saatlik de olsa iki-üç gecelik de olsa malzeme gerektirir. Bir saatlik kamp için en azından katlanır masa ve katlanır sandalye gerekir. Daha uzun süreli kamplarda bu ihtiyaç listesi uzar gider, burada yapmanız gereken en az malzeme ile maksimum konforu nasıl sağlayacağınızı bilmektir. Satın almaya kalkarsanız sonu olmayan, neredeyse dipsiz bir kuyudur bu malzemeler. Aşağıya liste halinde bir kısmını sıralamaya çalışacağım.
Araç Üstü Çadır, Araç Yanı Tente, Katlanır Masa, Katlanır Sandalye, Mangal, Izgara, 12V Kompresörlü Buzdolabı, Uyku Tulumu, 220V Jeneratör, 12-220V Invertör, Piknik Seti, Arazi Tuvaleti, El Feneri, LED Aydınlatmalar, Testere, Balta, Kürek, Çakmak, Kibrit, Yedek Kıyafet vb diğer ekipmanlardır.
Piknik Seti
tuvalet
Arazi Tuvaleti
Yukarıdaki listeden ilginizi çekeceğine inandığım iki tanesinin fotosunu da koydum, arazi tuvaleti ve piknik seti, bütün bu aksesuarları ve daha fazlasını Huma Oto web sitesinde bulabilirsiniz.
Bu sitede off road aksesuar tanıtımı yapıyorum, bu aksesuarlar genelde araca monte edilen arazi aracınızın off road kapasitesini arttıran türdendir, ama bu sefer farklı bir alana girdik, yani araç dışına çıktık, off road sırasında yorulunca ve/veya acıkınca yapacağınız uygun bir yere 4x4 aracınızı çekerek kamptır. Bu kamp sırasında malzeme olarak tedarikli olursanız çok faydasını göreceğiniz aşikardır, ama önemli olan minimum malzeme ile en iyi konfordur.
Arkadaşlarım, bir off road aksesuar yazısının daha bitimine geldim, sabrınız için teşekkürler.
Bu günlerde havalar yağışlı geçiyor, bu fırsatı kaçırmayıp bol bol off road yapmanızı dilerim, kalın sağlıcakla.
Eğer henüz okumadıysanız Jerry Can yazımı okumanızı dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder