26 Ocak 2013 Cumartesi

Bogger Lastik


Bogger Lastik
Bogger Lastik
Sevgili Off Road Aksesuar sitesi okuyucularım, bu yazımda sizlere başarısı dünyaca kabul görmüş bir off road aksesuar ürününden bahsedeceğim, bu bir off road lastikBogger Lastik. ABD, Louisiana, Rayne'de yerleşik Interco Tire firması tarafından üretilen Bogger Lastik, tüm batıda profesyonel çamur lastiği olarak tanınmaktadır. Extreme off road yapmaya uygun olan bu desen aynı zamanda rakiplerine oranla asfaltta da nispeten konforludur. Asfaltta başarılı olması zaten ABD gibi güvenliğin çok önemli olduğu bir ülkede bile caddede kullanılma izni olmasından bellidir, street legal.
Off Road Aksesuar listenizin en önemli ekipmanı olan off road lastik seçiminde çok dikkatli olmanız gerekir. İhtiyacınızı çok iyi belirleyip doğru off road lastik satın almanız gerekir. Eğer ağır (hard) off road yapacaksanız Bogger Lastik sizin için idealdir. Özellikle bir de 35" üstü lastik düşünüyorsanız neredeyse başka seçenek yok gibidir.
Kendi aracımda da Bogger Lastik kullanıyorum, daha önce kullandığım xtreme lastik tamam çamurda başarılı idi fakat asfaltta gitmek büyük ızdıraptı, off road yapmak istemiyordum, off road yapılacak bölgeye kadar asfaltta gitmek zorunda olduğum için.  Şimdi öyle değil, hem çamurda çok başarılı, hem de asfaltta oldukça kullanışlı bir off road lastik kullanıyorum, bogger lastik. Sizlere de şiddetle tavsiye ederim. Bogger Lastik satın almak isterseniz Huma Oto e-ticaret sitesini kullanabilirsiniz.
Değerli off road sever arkadaşlarım, Bogger Lastik adlı makalemin sonuna geldik, bu makalemde sizlere Bogger Lastik hakkında bildiklerimi aktarmaya çalıştım, umarım yararlı olur.
Bol çamurlu, off road dolu günler dilerim, kalın sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder