29 Kasım 2012 Perşembe

Bogger Off Road Lastik


Sevgili Off Road Aksesuar sitesi okuyucuları, yeni bir blog yazarı olarak bu ilk yazım olacak, en baştan söylemek istiyorum, eğer bir hatam olursa affola, elimden geldiğince doğru bildiklerimi aktarmaya çalışacağım.  Tüm iyiniyetim ile elimden geleni yapmaya çalışacağıma inancınız tam olsun lütfen. Hedefimiz off road sporu ile ilgilenen arkadaşlarımızın en doğru off road aksesuar seçimini yapmasına yardımcı olmak.
Bu blogda sizlere en önemli ekipmanlarımızdan biri olan off road lastik seçeneklerinden Bogger Lastik hakkında bildiklerimi yazacağım. Bogger bütün dünyada profesyonel çamur lastiği olarak bilinir, bizim ülkemizde bunun yanında çamurun efendisi olarak da tanınır. Extreme çamur lastiğidir, çamurda çok başarılıdır, çamur lastikleri arasında bir tanedir, 35" üstü ölçülerde de ebatları bulunmaktadır. Bundan daha bir ay kadar önce ülkemde Bogger Lastik temin etmek için aylarca beklemek gerekirken artık sağolsun Huma Oto sayesinde direkt stoktan istediğimiz ebatı temin edebiliyoruz. Kim ne derse desin, bu büyük bir imkan, teşekkür ederiz.
Bogger Lastik, özel diş deseni sayesinde çamuru dişlerinin arasından kolayca boşaltabilmektedir, bu da çamuru kazabilmesine olanak sağlamaktadır, çamuru kazan lastik sağlam katmanı bulunca aracın ilerlemesini temin eder. Bu, extreme çamur lastikleri diş deseninde olması gereken bir özelliktir.
Bogger Lastik çamurda bu kadar üstün başarı sağlarken bir diğer önemli özelliği ise asfaltta da rakiplerine göre çok daha sessiz ve daha başarılıdır. Bütün bu özellikleri ile günlük olarak da kullanabileceğiniz bu extreme çamur lastiği pazarda tektir.
Sevgili off road sever arkadaşlarım, bu yazımda off road aksesuar listenizin en önemli malzemelerinden bogger lastik hakkında bildiklerimi aktardım, umarım yararlı olabilmişimdir.
Hepinize bol çamurlu off road etkinlikleri dilerim.
Kalın sağlıcakla
Hasan Basan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder